Maak werk
van je gezondheid

Meld je NU aan en maak van je voornemen een goede gewoonte!

Programma

                        €3000,- *

 • Bloedwaardentest voor en na het programma
 • check
  Lichaamscompositie-analyse voor en na het programma waarin gewicht, BMI, vetpercentage, orgaanvet, spiermassa, botmassa, vochtpercentage, metabolische leeftijd, fysieke waardering, en BMR worden bepaald
 • check
  Bloeddruk, saturatiemeting, meting buikomvang, voor en na het programma
 • check
  Werkboek en dagboek voor 21 dagen
 • check
  Gepersonaliseerd weekmenu en boodschappenlijst, per seizoen, doorgerekend op voedingswaarden
 • check
  Beweeg-advies op basis van de Nationale Beweegnorm
 • check
  Gedurende 21 dagen en daarna toegang tot de besloten Facebookgroep van deelnemers 
 • Wie aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen kan de eigen zorgverzekeraar raadplegen voor de maximale (dag) vergoeding voor 2 x een natuurgeneeskundige behandeling, prestatiecode 24005.

Secure Payment.


Ik voel me fitter, blijer, ik heb meer energie, én.... ik hoef niets te eten wat ik niet lekker vind. Geen ingewikkelde recepten, gewoon bekende kost. Ik werk in de zorg, ben mantelzorger en heb een gezin. Voor mij is het belangrijk dat ik naast het zorgen voor anderen ook goed voor mijzelf zorg. Dat is nu heel simpel!
Het gezin geniet mee en is verrast door de variatie in de weekmenu's. Boodschappen doen is voordeliger omdat we seizoensgroenten en fruit kopen, en omdat we weten wat er gekocht moet worden. Die boodschappenlijst die je van Stana krijgt is heel handig. Het maandelijkse meet en weegmoment was iets waar ik de 1e keer enorm tegenop zag. Maar wat is dat fijn! De gegevens gaven meteen aan wat het resultaat was van mijn inspanningen van de afgelopen maand. Afvallen zonder spieren af te breken maar vet te verbranden, ik dacht niet dat ik dat kon. Maar wel, ik heb nu maat 42 in plaats van 44 en mijn kleding zit stukken beter! 
Stella 34 jaar - Den Haag

Voor mijn werk leg ik heel wat kilometers af, kom ik in restaurants en eet ik op onregelmatige tijden. De kilo's vlogen eraan en ik werd steeds moe-er. Ik heb alle diëten geprobeerd, me diverse malen ingeschreven bij een sportschool en net zo vaak weer uitgeschreven omdat ik nooit in de gelegenheid was om erheen te gaan. De hele kwestie leek een brood dat ik in zijn geheel weg moest werken, maar Stana heeft het brood samen met mij in plakken gesneden en we zijn in 10 maanden tijd plak voor plak, seizoen, voor seizoen afgegaan. Ik heb nu niet alleen inzicht in mijn situatie, ik heb ook alle kennis en middelen om zelf te bepalen wanneer ik wat kan doen. En die weegschaal die mijn viscerale vet meet, ik hou ervan!
Chris 53 jaar - Rijswijk 

Klik op de knop hieronder om je aan te melden

© 2018 Foodboard. All rights reserved

Privacy Policy  |  Disclaimer